O le masini fa'apipi'i vai e fa'aleleia ai le lelei o le fa'apipi'i tusi

O le masini afifi sosi otometi ua leva ona masani ai masini masini io tatou olaga.I aso nei, matou Tea Horse Machinery o le a taʻuina atu ia te oe le faʻavae galue o le masini afifiina otometi.E fa'afefea ona fa'aputuina le sosi chili i totonu o le ato fa'apipi'i fa'atatau?Mulimuli i la matou tekinolosi pe a uma ona faʻatau atu e suʻe ai.

Faiga fa'avae ma le fa'avae galue:

1. O lesosi masini afifi vaio lo'o pulea e se fa'ato'aga e tasi o le fafaga sikulima, lea e taofi vave ma sili atu le fa'amaufa'ailoga.A la'ititi le ta o le pa'u, ona tatala loa lea o faitoto'a fa'alua ma amata ona fafaga i totonu o le fa'amea mita.A oʻo i le tau o le mita, o le ea faʻapipiʻi o loʻo i lalo o le pule o le valve solenoid, o le ea o le ea e fesuiaʻi ma le faʻaogaina o le ea, ina ia tuleia e le paʻu faitotoa e lua e faʻaoga ma taofi le fafagaina, ina ia mafai ai. ausia le faamoemoe o le fuaina.

2. O le faʻamau o le faʻavae o le seti atoa o meafaigaluega fua.E masani ona faʻaaogaina e lagolago ai le fafaga ma le masini mita.E aofia ai se faavae, se pou, se ulu pulou, ma se sootaga malu.O le fausaga faʻatasi i le va o le ipu pito i lalo ma le koluma e faʻamautinoa ai le mautu atoa.Malosi ma paleni, o le ulu o le pulou ma le koluma e fesoʻotaʻi i faʻamau, e mafai ona faʻateʻaina ma faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.O le feso'ota'iga vaivai e fa'amautinoaina ai se feso'ota'iga sili atu i le va o le fafaga ma le fa'alava mita e aunoa ma le masa'a po'o le masaa.

3. O le faiga o mita o le totonugalemu lea o meafaigaluega uma.O lo'o aofia ai le vaega autu o le fa'ameamea o le mita, o le pa'u, o le masini, o le ki fa'amau ato, o le solenoid valve ma le faamama o le ea.Pe a fuaina, tu'u le ato afifi i lalo o le fa'alava mita.Paʻi i le ki faʻapipiʻi taga, i le taimi nei, i lalo o le gaioiga o le ea faʻamalosi, o le piston o le cylinder e agai i luma, tulei le masini faʻapipiʻi ato e pipii ai le ato afifi, ma i le taimi lava e tasi, i lalo o le gaioiga o le ea faʻamalosi, le ea fafaga fa'amomoli le tootoo piston e fa'aitiiti, ma tatala faitoto'a lua o le fafaga e amata fafaga pe a o'o i le tau fuaina, o le sensor (vaivai fa'amama fa'amalosi, fa'aaoga le fua fa'afefe e fai ma elemene liua, liliu le malosi fua i totonu. o se suiga i le tau tetee, ona maua ai lea o se volt-level power output e ala i se alalaupapa alalaupapa , o le meafaigaluega faʻapipiʻiina i le faiga faʻaeletoroni o le a faʻaalia le fua faʻatatau o le aʻoaʻoga faʻafuaseʻi / faʻailoga synchronously i le taimi. o le a pulea i le taimi, ma o le a tulei le tootoo o le ea i lalo o le gaioiga a le ea faʻapipiʻi e tapuni ai faitotoʻa lua o le fafaga. , Ua tuʻuina atu le faʻapipiʻi ato faiga e faʻamaeʻa ai se mamafa.

4. Faʻatonuga faʻaeletise O le faʻaogaina o le eletise o le nofoaga tutotonu o le faʻaogaina atoa.E tele lava e aofia ai le fa'aalia o mea faifa'aili, fa'avevela vevela vevela, kilia ea, fa'afeso'ota'i AC, ki ki ma moli fa'ailoga mana.

masini fa'apipi'i sosi masini fa'apipi'i sosi


Taimi meli: Apr-06-2023