Hvordan fungerer tefargesortereren?Hvordan velge mellom tre, fire og fem etasjer?

Arbeidsprinsippet tilTefargesortererer basert på avansert optisk og bildebehandlingsteknologi, som effektivt og nøyaktig kan sortere teblader og forbedre kvaliteten på teblader.Samtidig kan tefargesortereren også redusere arbeidsmengden med manuell sortering, forbedre produksjonseffektiviteten og gi brukervennlighet og fordeler til produksjonsprosessen for svart te.

Arbeidsprinsippet til fargesortereren er vist i figuren nedenfor: Materialer (teblader) kommer inn fra beholderen, og materialene kommer inn i maskinen fra toppbeholderen og transporteres langs kanalen.Under overføringsprosessen sendes en rekke signaler for å fjerne unødvendige urenheter eller defekte produkter.Det blåses til det defekte produkttrauet, og materialer av høy kvalitet kommer inn i det ferdige produkttrauet, og oppnår dermed formålet med sortering.

色选机

1. Fôringssystem: Dente farge sorterermater tebladene som skal sorteres inn i maskinen gjennom fôringssystemet.Vanligvis brukes vibrasjon eller transportbånd for å jevnt mate den svarte teen inn i arbeidsområdet til fargesortereren.

Tefargesorterer

2. Optisk sensor: Tefargesortereren er utstyrt med en optisk sensor med høy presisjon, som kan skanne og oppdage svart te omfattende.Sensorer kan fange farge, form, størrelse og andre egenskaper til teblader.

3. Bildebehandlingssystem: TheTe farge sorteringsmaskiner utstyrt med et kraftig bildebehandlingssystem, som kan behandle og analysere bildeinformasjonen innhentet av sensoren i sanntid.Ved å sammenligne og identifisere fargene og egenskapene til forskjellige teblader, kan bildebehandlingssystemet raskt og nøyaktig bestemme kvaliteten og karakteren til svart te.

Tefargesorterer

4. Luftstrømssortering: Et luftstrømsystem er installert inne iTe Ccd Fargesortering.I henhold til analyseresultatene til bildebehandlingssystemet kan fargesorteren justere intensiteten og retningen på luftstrømmen for å skille den svarte teen som ikke oppfyller kravene.Den svarte teen som ikke oppfyller kravene, tømmes vanligvis ut av den strømmende sorte teen ved sprøyting eller blåsing.

Tefargesorterer

5. Sortering og sortering: Etter fargesorterings- og separeringsprosessen vil den svarte teen som oppfyller kravene sendes til utslippsporten, mens den svarte teen som ikke oppfyller kravene slippes til avfallsporten.På denne måten kan automatisk sortering og screening av svart te realiseres, og kvaliteten og markedskonkurranseevnen til svart te kan forbedres.

For å si det enkelt har flerlagsmaskinen gått gjennom mange slike sorteringsprosesser.Generelt sett tre-trinnsCcd Fargesorteringkan i utgangspunktet få rene ferdige teprodukter.Fargeutvalget på te må imidlertid ikke bare ta hensyn til de ferdige produktene, men også avfallsproduktene.Avfall er det beste.Sjekk dem for å få flere ferdige produkter.


Innleggstid: Jan-08-2024