More Than 10 Taun Ngèkspor Pengalaman
luwih saka 20years
Anjog teknologi ing industri mesin teh
Professional dhuwur-mburi machinery teh
sumber machinery packaging teh chain.

Products Bintang

Products Bintang

Certificate Company

Napa Pilih kita?

Chama iku pilihan tengen
  • Professional mesin industri teh.

  • Luwih saka 10 taun ngekspor pengalaman.

  • Luwih saka 20 taun pengalaman Manufaktur.

  • Anjog teknologi karo layanan engineers.

  • mesin teh lengkap lan teh packing chain sumber machinery.

  • Bangunan jaringan layanan lokal ing wilayah utama ing donya teh prodhuksi.

Gambar Company

Chama iku pilihan tengen

Hangzhou Chama Machinery Co., Ltd.located in Langkawi City, Zhejiang Province.It saiki paling perusahaan sumber chain pepak mesin industri tèh ing China.

kita kudu Taiwan pabrik oolong teh machinery Processing asli, teh Taman pabrik mesin Manajemen Japan OEM, lan dhuwur-mburi teh pinter pabrik Processing machinery in China.

2000
sales Anual global
30%
Anual global
Tambah
35
global
negara
120
pelanggan global