Shumë se 10 vjet eksportimin përvojë
më shumë se 20years
Udhëheqëse e teknologjisë në industrinë makineri çaj
Profesional të lartë-fund makineri çaj
të zinxhirit të furnizimit makineri paketimin çaj.

Produkte Featured

Produkte Featured

Certifikata Company

Pse na zgjodhet ne ?

Chama është zgjedhja e duhur
  • Profesionale në makinë industrisë çaj.

  • Më shumë se 10 vjet përvojë eksportuese.

  • Më shumë se 20 vjet përvojë të prodhimit.

  • Duke çuar teknologjinë me shërbim inxhinierë.

  • makineri Complete çaj dhe paketim çaj të zinxhirit të furnizimit makineri.

  • Ndërtimi i rrjetit të shërbimeve lokale në zonat e mëdha të botës çaj prodhimit.

Profili i kompanisë

Chama është zgjedhja e duhur

Hangzhou Chama Machinery Co, Ltd.located në qytetin Hangzhou, Zhejiang Province.It është aktualisht i plotë ndërmarrja më e zinxhirit të furnizimit për makineri industrisë çaj në Kinë.

ne kemi Tajvan fabrikë origjinale oolong çaj Makineri të përpunimit, Japonia OEM kopsht çaj fabrikë makineri menaxhimin, dhe të lartë fund çaj inteligjente fabrikë makineri të përpunimit në Kinë.

2000
Shitjet globale VJETOR
30%
Global ANUALI
rritje
35
global
vende
120
konsumatorët globale