panasProduk

  • Mesin Panén Teh Tipe JepangModél: V8-1600

    Mesin panén tea ganda cocog pikeun panén pepelakan sapertos tèh, bayem, daun bawang, lavender, sareng bawang bodas.High-kakuatan sarta operasi efisien, jumlah poean picking tea bisa ngahontal ngeunaan 10.000 kilogram.

    maca deui
  • Opat Lapisan Tea Warna Sorter

    Struktur sakabeh mesin anu kompak jeung penampilan anu mini.Easy masang, ngajaga jeung transport.Intelligent panganteur lalaki-mesin, gampang pikeun neuleuman jeung ngarti, sabenerna ngahontal operasi pribadi sarta Pilihan tea.Accurately ngaidentipikasi produk cacad kayaning coklat. , beureum, konéng, héjo jeung bodas batang dina tea Tieguanyin.

    maca deui
  • Kantong teh piramida segitiga otomatis sareng mesin bungkus amplopModél: TTW-04

    Mesin ieu lumaku pikeun industri bungkusan dahareun jeung ubar, sarta cocog pikeun green tea, black tea, Scented tea, kopi, tea cageur, tea kembang, tea herbal jeung granules lianna.Ieu téh mangrupa téhnologi tinggi, parabot pinuh otomatis nyieun kantong teh piramida gaya anyar.

    maca deui

PerusahaanPropil

Hangzhou Chama Machinery Co., Ltd.located di Kota Hangzhou, Zhejiang Province.It ayeuna teh parusahaan ranté suplai paling lengkep pikeun mesin industri teh di Cina.

kami gaduh pabrik mesin ngolah tea oolong asli Taiwan, pabrik mesin manajemén kebon tea OEM Jepang Jepang, sareng pabrik mesin ngolah tea calakan tinggi di Cina.

maca deui

sawahaplikasi

naha Pilih Kami
  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon01.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon1.png

    Profésional dina mesin industri tea.

  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon02.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon2.png

    Langkung ti 10 taun pangalaman ékspor.

  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon03.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon3.png

    Langkung ti 20 taun pangalaman manufaktur.

  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon04.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon4.png

    Téknologi unggulan kalayan jasa insinyur.

  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon05.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon5.png

    Mesin tea lengkep sareng ranté suplai mesin bungkusan tea.

  • //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon06.png //cdnus.globalso.com/tea-machines/icon6.png

    Ngawangun jaringan jasa lokal di daérah penghasil tea utama di dunya.