Leuwih ti 10 taun Exporting Garapan
leuwih ti 20years
Anjog téhnologi di industri mesin tea
Profésional tinggi-tungtung mesin tea
suplai mesin bungkusan tea ranté.

Produk Artikel

Produk Artikel

bijil parusahaan

Naha Pilih Us?

CHAMA mangrupa hasil pilihan katuhu
  • Profésional dina mesin industri tea.

  • Leuwih ti 10 taun exporting pangalaman.

  • Leuwih ti 20 taun pangalaman manufaktur.

  • Anjog téhnologi kalawan layanan insinyur.

  • mesin tea lengkep jeung tea packing ranté suplai mesin.

  • Ngawangun jaringan layanan lokal di wewengkon utama di dunya teh ngahasilkeun.

Profil Perusahaan

CHAMA mangrupa hasil pilihan katuhu

Hangzhou Chama mesin Co., Ltd.located di Hangzhou Kota, Zhejiang Province.It ayeuna paling perusahaan ranté suplai lengkep pikeun mesin industri tea di Cina.

urang kudu Taiwan pabrik oolong tea mesin processing aslina teh taman pabrik mesin manajemén Japan OEM, sarta luhur-tungtung tea calakan pabrik pengolahan mesin di Cina.

2000
jualan anual global
30%
anual global
kanaékan
35
global
nagara
120
konsumén global